top of page

Ophalen en afbreken van alle oude metalen
Wij werken in Oost en West - Vlaanderen

ophalen oude metalen

WAT DOEN MET OUD IJZER?

Geen idee waar u met al dat oud ijzer moet blijven? Ramont Lorenzo  weet er wel blijf mee, wij zijn dé specialist met een jarenlange ervaring in het ophalen en afbreken van oude metalen volgens de kneepjes van het vak.

oud ijzer

WAT IS OUD IJZER?

Oud ijzer, afval van metaal of schroot omvat ijzer, ferro metalen en non-ferro metalen, zoals koper, lood, zink en ander metaal. Reken op Ramont Lorenzo voor het opkopen van uw oud ijzer, koper en aluminium, het verwerken van lood, zink en oude batterijen en het ophalen van autowrakken.

oud ijzer

HOEVEEL BRENGT OUD IJZER OP?

Uw oude metalen bestaan vaak uit verschillende soorten metaal. Daarnaast schommelen de prijzen van oud metaal dagelijks. Hierdoor kunnen we geen standaardprijzen geven. U kunt ons hiervoor uiteraard steeds contacteren.

ophalen oud ijzer

WIE HAALT OUD IJZER OP?

Wij halen uw oud ijzer op in de regio Oost en West-Vlaanderen.! U hoeft enkel Ramont Lorenzo even te contacteren en wij komen snel bij u langs om uw oude metalen op te halen en af te breken. Wij komen ook bij u langs voor al uw afgedankte huishoudtoestellen, zoals elektrische apparaten, elektronica en meer.

WAT DOEN WE NIET?

Als schroothandel behandelen we bijna alle oude metalen.

IJskasten en diepvriezers halen we echter nooit op.

Er kan ook niet bij ons geleverd worden.

icoon huishoudtoestellen

OUDE METALEN OF HUISHOUDTOESTELLEN LATEN OPHALEN? CONTACTEER RAMONT LORENZO IN MALDEGEM

bottom of page